Privaatsuspoliitika

  1. Käesolevas privaatsuspoliitikas käsitletakse Tark Catering OÜ e-poe poolt kogutavaid ja säilitatavaid isikuandmeid.
  2. Tark Catering OÜ privaatsuspoliitikat võidakse aeg-ajalt muuta. Tark Catering OÜ-l on õigus ühepoolselt tingimusi muuta ja täiendada, avaldades uued tingimused internetiaadressil www.tarkcatering.ee.
Isikuandmete kogumine võib toimuda, kasutades alljärgnevaid andmeid:
  • andmed, mis Te meile esitate, näiteks kontaktandmed ja muud andmed, mille olete meile esitanud meie veebilehekülje või muude kanalite kaudu;
  • andmed, mille saame siis, kui Te kasutate meie veebilehte – näiteks Teie kontoinfost või küpsiste kaudu, mis saadetakse Teie seadmesse;
  • andmed avalikest allikatest ja muust Teie taotluse alusel meile esitatud teabest.
Tark Cateringi e-pood võib Teie kohta koguda järgmisi andmeid:
  • Teie demograafilised andmed, näiteks nimi, kontaktandmed jmt;
  • Teie ja Teie (ettevõtte) andmed, näiteks nimi, registrikood jmt;
  • küpsiste andmed, mis on seotud meie veebilehe kasutamisega.
Kogutud isikuandmete kasutamine, avalikustamine ja muutmine:
  • Kogutud isikuandmeid kasutatakse meie teenuse pakkumiseks ning kauba kohaletoimetamiseks ja muude kohustuste täitmiseks.
  • Isikuandmeid võidakse andmebaasist väljastada kohaldatavate õigusaktidega lubatud ja nõutud määral, näiteks riigiasutustele ilma piiranguteta.
  • Teil on õigus kohaldatavate õigusaktidega lubatud määral teada, missuguseid isikuandmeid on Teie kohta meie andmebaasi kogutud.
  • Samuti võite taotleda meie andmebaasis Teie kohta leiduvate mitteterviklike, ebaõigete või aegunud isikuandmete täiendamist, parandamist või kustutamist.
  • Isikuandmeid säilitatakse meie e-poe turvalises, tulemüüridega kaitstud võrgus.
Müüja tagab kliendi esitatud isikuandmete kasutamise kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega, eelkõige ulatuses, mis on vajalik tellimuse täitmiseks. Müüja ei edasta kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele, v.a kullerile, mis on vajalik tellimuse kliendile kättetoimetamiseks.